•  

Autor Wątek: Przepisy Emilie  (Przeczytany 9604 razy)

martaforte

  • Gość
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #60 dnia: 08 Lut 2013, 16:12:24 »
Dzięki <3

Offline Serafina

  • The Inmate
  • *****
  • Wiadomości: 2236
  • Meow or Never
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #61 dnia: 08 Lut 2013, 17:15:06 »
Jeju, a ja obiecałam, że przetłumaczę resztę przepisów o___o Przydałoby się wkrótce nareszcie to ogarnąć ^ ^ "

martaforte

  • Gość
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #62 dnia: 08 Lut 2013, 17:36:17 »
Jak chcesz mogę cię wyręczyć z cyjankami i kremem :P

Offline Nicki

  • Oat Biscuit
  • *
  • Wiadomości: 63
  • Lintu Rakastaja
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #63 dnia: 08 Lut 2013, 21:26:44 »
Ja zrobiłam hurtem Funeralki na tłusty czwartek (może są mało tłuste, ale zawsze słodkie xD), wyszły genialnie i teraz ciągle się nimi zajadam (ze 2 dodatkowe kilogramy na wadze widzę w niedalekiej przyszłości...), zaniosłam do szkoły, wszyscy byli zachwyceni... No i poza tym są takie moe moe w kształcie serduszek <3

martaforte

  • Gość
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #64 dnia: 09 Lut 2013, 21:45:56 »
Zrobiłam cyjanki i... Szału nie ma xD

Nie wiem, czy coś nie tak przygotowałam, ale wyszły zupełnie nie słodkie ale jak się je z dżemem czy coś to niezłe :P

Offline Ankh

  • Forumowa Mama
  • Mad Girl
  • The Bloody Crumpet
  • ****
  • Wiadomości: 5207
  • Type B Negative
    • blog
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #65 dnia: 02 Wrz 2014, 15:40:18 »
Emilie założyła nowego bloga żywieniowego...nie wiem ile on przetrwa (bo Emilie ma trochę słomiany zapał do blogów).

W każdym razie pozwolę sobie skopiować przepis na bułeczki z zieloną herbatą.



Cytuj
MATCHA STEAMED BUNS (GLUTEN FREE)
Author: Emilie Autumn
 
Makes 8 cup-cake sized buns.
INGREDIENTS
3 large eggs
3 tablespoons raw honey
3 tablespoons unrefined coconut oil
? cup plain greek yoghurt
1 teaspoon pure vanilla extract
1 teaspoon pure almond extract
1? cups gluten-free all-purpose flour blend (*flour blend recipe below)
3 tablespoons raw coconut sugar
3 teaspoons matcha green tea powder
3 teaspoons baking powder
? teaspoon sea salt
INSTRUCTIONS
Whisk together the eggs, honey, coconut oil, yoghurt, and the vanilla and almond extracts.
In a separate bowl, sift together the flour blend, coconut sugar, matcha powder, baking powder, and salt. Sifting the dry ingredients at least once is essential to creating that light and fluffy texture we're after.
Add the wet ingredients to the dry mixture and stir well to combine thoroughly.
Fill a large pot half full with water and bring to a boil. I use the pot I generally use for cooking pasta as my bamboo steamer is just about the same size and sits safely on the rim, but use whatever pot will support your steamer.
Meanwhile, place as many paper cupcake liners (mine fits seven) as you can fit into your bamboo steaming tray so that the liners are touching each other. This way, your buns will support each other as they rise, and your batter won't spill. I double the liners up for added strength.
Fill the paper liners two thirds full with the batter, as it will rise quite impressively.
Place the lid on the steamer and set the steamer on top of the pot of boiling water. Let the buns steam for 8 minutes, or until they are just barely firm to the touch and a toothpick inserted into the bun comes out clean. The buns should be soft and springy, so do be careful not to overcook them, and don't be discouraged if it takes you a few tries to get your timing right. The perfect bun is more than worth it!
If you like the bitterness of matcha as much as I do, go ahead and very lightly dust the tops of the cooked buns with matcha powder. This will also give you back a touch of that brilliant green we've lost by using coconut sugar.
NOTES
These buns are best eaten while still warm and fresh, but will keep for a day or two before becoming more suitable for...matcha tea bread pudding! That's right, Darlings, just break up your too-firm buns, toss the bits in a bowl, and douse with your hot milk of choice (dairy or non). Sprinkle with coconut sugar or other unrefined sweetener and you won't remember why stale was ever a bad thing to be.

*Gluten-free All-Purpose Flour Blend Recipe:

4 cups brown rice flour
2 cups white rice flour
2 cups potato starch
1 cup tapioca starch

Sift all ingredients and use cup for cup to substitute regular flour in many recipes. Store in your refrigerator.
With love from my Asylum to yours,

~ EA
Wrogami nie są mężczyźni ani kobiety, ani starcy, ani nawet umarli. Są nimi potwornie głupi ludzie, którzy trafiają się we wszystkich odmianach. A nikt nie ma prawa być głupim.
Terry Pratchett

Offline Alice Liddell

  • The Bloody Crumpet
  • *****
  • Wiadomości: 4293
Odp: Przepisy Emilie
« Odpowiedź #66 dnia: 02 Wrz 2014, 16:30:26 »
^ BOSKIE. Muszę koniecznie spróbować, ale brakuje mi kilku składników *_*
What she wants is unknown, but she always comes back...
The spectrum of darknes - the woman in black