Warszawski Teatr Komedia do końca tego tygodnia w godzinach 10-14 prowadzi wyprzedaż strojów teatralnych. Ceny wahają się od 5zł za koszulę do 150zł za piękne bogato zdobione suknie. Ubrania są w różnym stanie - ale generalnie i tak uważam, że to niesamowita okazja i zachęcam by wybrać się tam i spróbować znaleźć coś dla siebie Niestety wyprzedaże są bardzo rzadko. Rozmawiałam z obsługą i powiedzieli, że takie wietrzenie garderoby mają miejsce raz na kilka- kilkanaście lat. Dlatego chyba warto nadszarpnąć budżet i skorzystać z okazji...
Panie i panowie, pragnę przedstawić najpiękniejszą spódnicę, jaką miałam okazję zobaczyć na własne oczy, i którą niedane mi jest nosić, z uwagi na mój paniczny strach, że się zniszczy.Poważnie.Spódnica długa, czarna 100-in-1 z papercats ( http://papercats.pl/p178,spodnica-black-100-in-1.html )Zdjęcia proszę obejrzeć na stronie sklepu, jeśli ktoś będzie zainteresowany i będzie chciał, zrobię zdjęcia sama.Moja cena: 150złROZMIAR SSpódnica jest zachwycająca i podbiła moje serce jak tylko ją dostałam. Niestety - nie mam okazji, aby ją założyć. Typowałam ją na studniówkę, bal, osiemnastkę, lecz na każdą z tych okazji zwyczajnie bałam się ją założyć, żeby się nie zniszczyła. Nie chcę jednak, żeby to cudo marnowało się leżąc na specjalnym miejscu u mnie w szafie. Poza tym na chwilę obecną nie stać mnie na posiadanie takich skarbów, na wakacje pieniążki nie pojawią się znikąd Jeśli ktoś byłby zainteresowany, niech podeśle mi pw lub pisze na fb UPDATE 25-06-2012: Oferta wciąż aktualna UPDATE 14-04-2013: Nadal aktualne xD